MVOCB.NL

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Historie

Giacomo Agostini

Werd op 16 juni 1942 geboren in Brescia, en groeide op in Bergamo. Giacomo begon zijn motorcarrière met off-road activiteiten en reed zo zijn eerste wedstrijden. In 1964 kreeg hij een plaats aangeboden in het raceteam van Moto Morini.

Lees meer...
 

De MV Agusta Owners Club Benelux is opgericht in 2001. De algemene doelstelling van de MV Agusta Owners Club Benelux is om bezitters van en geïnteresseerden in MV Agusta bijeen te brengen, evenementen te organiseren en om nieuws en informatie over het merk en de clubactiviteiten uit te wisselen. Dit alles om samen van het merk en de motoren te genieten.

Onze club organiseert een 10-tal één- of meerdaagse evenementen, voornamelijk in het weekeinde.Sociale contacten, gezelligheid en het plezier van het rijden met de motoren in een min of meerrelaxte atmosfeer staan hierbij voorop. Eens per jaar organiseert de club een meerdaagse reis naar het buitenland. In het verleden zijn reizen gemaakt naar Italië, met uiteraard een bezoek aan de fabriek, Duitsland Zwarte Woud en

naar bijvoorbeeld Zwitserland. Belangrijk is ook het levend houden van de roemruchte geschiedenis door middel van deelname aan demo-races. Alle leden en begunstigers ontvangen het clubmagazine de ‘emmevi’. Dit blad wordt vier keer per jaar uitgegeven en brengt verslagen van evenementen, clubleden, techniek en diverse modellen van ons merk.

 

 


 

 Banner