MVOCB.NL

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nieuws

Motorbeurs Utrecht

E-mail Print PDF

Ook dit jaar zijn we weer goed vertegenwoordigd op de Motorbeurs in Utrecht. Met een ruime stand op een prominente plaats in Hal 9 stand 9A030 hopen we ons merk weer goed onder de aandacht te kunnen brengen.

Lees meer...
 

SAM clubdag op het circuit Jules Tacheny te Mettet/België

E-mail Print PDF

Op donderdag 29 april 2010 heeft SAM (Stichting Aanvullende Motorsport) een circuitdag georganiseerd op het gloednieuwe circuit Jules Tacheny te Mettet in België.

Lees meer...
 

MV Agusta Brutale on Tour & Nationale primeur F4 tijdens Motorbeurs Utrecht!

E-mail Print PDF

MV Agusta start de Europese Brutale on Tour 2010 in Nederland. De eerste locatie waar de Brutale on Tour zal neerstrijken is Utrecht op het Jaarbeursterrein ten tijde van de Motorbeurs Utrecht. De Motorbeurs wordt gehouden van donderdag 18 februari tot en met zondag 21 februari. De naar verwachting bijna 100.000 enthousiaste motorrijders en liefhebbers kunnen dan de promotruck van MV Agusta met de nieuwe Brutale 1090RR en 990R aanschouwen. Een select deel van deze bezoekers wordt zelfs in de gelegenheid gesteld één van de 12 nieuwe Brutale 99R of 1090RR demo’s aan de tand te voelen.

Lees meer...
 

Jaarvergadering 24 januari

E-mail Print PDF

De vergadering was redelijk bezocht en zeer geanimeerd. Een van de punten op de agenda was de bestuursverkiezing; aftredend was Hans Bult. Wij danken hem voor alle werkzaamheden in de afgelopen jaren. Frank Feringa neemt het stokje over als nieuw bestuurslid. In deze functie zal Frank de website verzorgen. In de volgende Emmevi wordt u nader geinformeerd betreffende de jaarvergadering/algemene ledenvergadering.

 Banner