MVOCB.NL

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Denekamp viert weer Tutti Italia

E-mail Print PDF

Denekamp viert weer Tutti Italia

Denekamp staat op eerste en tweede Pinksterdag weer helemaal in het teken van al het heerlijks wat Italië te bieden heeft.
Denekamp - Denekamp ademt Italiaanse sferen op Eerste en Tweede Pinksterdag want dan is het weer tijd voor Tutti Italia, hét Italiaanse evenement in de regio.

Al het mooie van Italië is present op het bekende evenement dat dit jaar voor de achtste keer wordt gehouden op Eerste en Tweede Pinksterdag.

Het publiek kan heel veel Italiaanse producten verwachten op de markt: bier, wijn, streekproducten, mode, accessoires, chocola, ijs, brood, heiligenbeelden, handgemaakte sieraden, zeep, reizen en nog veel meer.
Let vooral op de klassieke Vespa Piaggio. Die is omgebouwd tot bar van waaruit Italiaanse speciaalbieren worden geserveerd.
Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Die hebben de beschikking over een heleboel speeltoestellen. Bovendien komt er een ballonnenclown en kunnen ze gratis een karikatuur laten tekenen. Ook leuk: het poppentheater.

Tutti Italia is traditioneel ook een pleisterplaats voor liefhebbers van Italiaanse voertuigen. Die kunnen hun hart ophalen bij de Ferrari’s, maar eigenlijk is een kijkje op de parkeerplaats op zich al een attractie. Talloze bezitters van Italiaanse auto’s en motoren komen namelijk van heinde en verre naar het evenement. Naast de kerk wordt een speciale parkeerplaats ingericht voor bezoekers met Italiaanse motoren.

Het legendarische Italiaanse automerk MV Agusta is ook twee dagen lang present dankzij de medewerking van de MV Agustaclub Benelux. Zij showen onder meer Agusta-oldtimers.

Tutti Italia bezoeken
Tutti Italia wordt gehouden op Eerste en Tweede Pinksterdag 15 en 16 mei in het centrum van Denekamp, beide dagen vanaf 12.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis. Er zijn overigens nog enkele plekken beschikbaar voor standhouders. Zij kunnen zich aanmelden via 06-14509834.

Alle informatie is te vinden op de website www.tutti-italia-denekamp.nl.

LAST_UPDATED2  

Banner