MVOCB.NL

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

7 september circuitdag Croix en Ternois

E-mail Print PDF

Op ongeveer 250 kilometer van Breda ligt het circuit Croix en Ternois. Jaarlijks wordt door de organisatie Trackdays.be, circuitdagen georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

Kenmerkend tijdens deze dagen is de gemoedelijke sfeer, de scherpe prijs (slechts 85 euro voor 6 heats van 20 min) en dat er specifiek voor dit circuit geen geluidsrestricties gelden dus ook ideaal voor oude racemotoren.

Op het circuit zelf is er de mogelijkheid  om van zondag op maandag te overnachten. Tevens zijn er in de buurt voldoende faciliteiten. Avondeten op zondag en ontbijt/lunch op maandag wordt verzorgd.

Voor meer informatie: Frank Feringa - 0621851684 - Inschrijven hier via de website Trackdays.be. 

 Circuit Croix-en-Ternois Small

Trackdays.be

Waar staan we voor ?

Circuitrijden voor iedereen! trackdays.be heeft als doel het rijden op gesloten omloop betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Wij organiseren voor komend seizoen terug vrij rijden sessies op het circuit van Folembray(FR), het circuit van Croix-en-Ternois(FR), het Circuit van Ecuyers(FR), het Circuit van Carole(FR), het circuit van Clastres(FR) en het circuit van Mettet(BE) waarbij veel rijden aan democratische prijzen centraal staat! We staan garant voor een goede organisatie waarbij we de nadruk leggen op maximaal rij-plezier onder de meest veilige omstandigheden. Tijdens onze circuitdagen doen we beroep op ervaren baancommissarissen en is er eveneens steeds een gediplomeerd arts aanwezig. Om het fenomeen "rijdende chicane" te vermijden sturen wij ook maar een beperkt aantal motoren tegelijkertijd het parcours op.

Wie zijn we ?

trackdays.be werd in 2004 opgericht door Wouter Kerkhof, zelf een fervent motorrijder, nurburgring-verslaafde en recreatief circuitrijder. 
trackdays.be is een jonge onderneming die aan concurrentiele prijzen circuitdagen aan de liefhebber wil aanbieden. Door de jaren heen zijn we gestaag blijven groeien en met een team van 20 medewerkers zorgen we ervoor dat je circuitdag perfect en veilig verloopt.

Wat bieden we u ?

Voor het seizoen 2015 organiseren we een aantal circuitdagen op het circuit van Folembray, Ecuyers, Carole en Croix-en-Ternois, Clastres en Mettet, waar u zich gedurende minstens 6 sessies van 20 minuten kan uitleven. Er worden steeds drie verschillende niveau's voorzien (beginners, gevorderden, experts). In de beginnersgroep voorzien we steeds een aantal voorrijders die je de ideale lijn tonen. Dit jaar is het terug zo dat je op heel wat weekend-dagen bij ons terecht kan! Je krijgt bij ons ook steeds de circuitfoto's (in hoogste resolutie) gratis, en we sluiten elke circuitdag af met een drink.

Wat is er ALTIJD inbegrepen op onze circuitdagen ?

Een relaxte sfeer, een supergemotiveerde crew, een goede praktische organisatie met de nadruk op veiligheid, zoveel mogelijk rijtijdgratis foto's, gratis ambiancegratis koffie, en natuurlijk niet te vergeten de gratis afsluitdrink op het einde van de dag!

 

 

Banner