MVOCB.NL

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ital-dag Beusichem

E-mail Print PDF

Op zondag 16 augustus 2015 zal de 7e tal-dag plaatsvinden op het recreatieterrein “De Meent”, Beusichem.

De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar de meeste Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma’s met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd en dit jaar zal er speciaal aandacht worden besteed aan het 30‑jarige jubileum van de Aermacchi-Gilera Club Nederland en een speciale tentoonstelling van Battle of the Twin (BOTT) racers. Ook wordt er nog hard gewerkt aan de aanwezigheid van een bekendheid uit de nationale motorwereld. Het geheel wordt verzorgd met goede catering en passende Italiaanse muziek

De vele Italiaanse motoren die het evenement bezoeken staan uiteraard in het middelpunt. Het hoogtepunt is de verkiezing van de mooiste Italiaanse motor van vòòr en na 1980 en de meest speciale Italiaanse motor overall.

Afgelopen jaren groeide de Ital-dag uit tot één van de grootste Italiaanse motorenevenementen, waarbij het aantal bezoekers in de loop der jaren opliep tot meerdere duizenden.

Ital-dag 2015 wordt georganiseerd door de Ducati Club Nederland in nauwe samenwerking met verschillende andere Italiaanse motorfiets merkenclubs en de SAM.

De toegang is gratis en de toegang tot het terrein staat open voor alle Italiaanse motoren. Andere merken zijn van harte welkom maar zullen naar een apart van het evenemententerrein gelegen parkeerplaats worden geleid.

Locatie en tijden Ital-dag 2015:

Zondag 16 augustus 2015, van 10:00 tot 16:00 uur.

Recreatiegebied De Meent

Klassenburgerstraat 5A

4112 NG Beusichem (GLD)

 

Banner